Om konfirmantleirene

Skoleåret 22/23 starter vi opp et nytt, årlig tilbud for konfirmanter på Sørlandet og Telemark. Håpet vårt er å samle konfirmanter fra ulike steder, for å gjøre kjekke aktiviteter, ha spennende konfirmantundervisning og bli kjent med konfirmanter fra andre steder.

Mange konfirmanter sier at det å reise på konfirmantleir var høydepunktet i konfirmanttiden deres. Og hva er vel bedre enn å reise på én konfirmantleir? Jo, å dra på TO! Derfor består vårt tilbud av to konfirmantleirer – en Rafting-weekend i oktober og en Ski-weekend i februar. Håpet vårt er at når du som konfirmant ser tilbake på konfirmanttiden din, blir disse to leirene stående igjen som høydepunkter for deg.

Vi er tre ulike organisasjoner som arrangerer leirene sammen: ImF-Sør, Misjonssambandet Sør og Acta – barn og unge i Normisjon region Agder.

Konfirmantleirene våre er et opplegg du som konfirmant kan være med på, i tillegg til å følge et konfirmantopplegg i en forsamling eller kirke. Ønsker du informasjon om konfirmantopplegg i nærheten av der du bor, ta kontakt med oss i ImF-Sør, Misjonssambandet Sør eller Acta Agder – så hjelper vi deg med å finne et opplegg nær deg.

Fra og med skoleåret 23/24 ser vi for oss å kunne tilby et eget opplegg for andreårskonfirmanter på disse leirene. Dette vil det komme mer informasjon om etter hvert.